Mikumi-1.jpg

Varför åka på safari med oss

 

Engagemang och kunskap

Vi har valt Tanzania som vår enda destination så att vi till skillnad från många andra företag kan lägga allt vårt fokus just där. För oss är safariturer inte bara en affärsverksamhet utan vi lägger vår själ i er resa och ser till att ni har det bra och kan slappna av. Vi är ett litet team som är stora nog för att veta vilka turer vi ska erbjuda och hur dessa ska utformas, men små nog för att vara lyhörda inför varje kund. Givetvis testar vi själva alla våra turer och boenden för att veta exakt vad vi säljer och vad vi kan utveckla. Vi har kunskapen om när det är bäst att åka till de olika parkerna så ni kan känna er lugna med att ni kommer att vara på rätt plats vid rätt tillfälle.

Ett prisvärt alternativ

Vi är en digital resebyrå och behöver därför inte lägga pengar på dyra försäljningskontor. Däremot kan ni alltid på ett enkelt sätt få tag i oss. Genom att köpa er egen flygbiljett kommer totalpriset bli betydligt billigare då flyg från Sverige till Tanzania inte behöver vara speciellt dyrt och då många företag ofta tar mycket betalt för att ordna den biten av resan. Att boka på egen hand är enkelt och skulle ni vilja ha hjälp att hitta resor så hör av er så kan vi hjälpa till. Parkavgifterna i Tanzania har höjts rejält de senare åren, vilket givetvis påverkar totalpriset på safarin. Men det är viktigt att tänka på att pengarna bl.a. går till att utbilda fler rangers för att skydda djuren mot tjuvskyttar, vilket är ett stort problem i Tanzania.

Privata turer

Alla reser på olika sätt och har olika förväntningar på en safariresa. För att resan ska bli som just ni vill så anordnar vi privata safariturer. Det optimala sättet att uppleva savannen är i sitt eget tempo. Att kunna stanna precis när ni vill och hur länge ni vill för att se på just ert favoritdjur. Ni behöver inte känna att ni ska anpassa er till någon annan och ingen kommer att stå i vägen för er när ni ska ta bilder. Vi har inte begränsat antal mil som vissa andra företag utan ni kan åka obegränsat under tiden ni är i parken. Ni åker alltid i 4-hjulsdrivna jeepar med möjlighet att öppna taket för att kunna stå upp och titta. Att stå upp och se ut över slätterna ger en frihetskänsla som är obeskrivlig.

Ekonomisk trygghet

Vi omfattas av resegarantilagen och har därför ställt lagstadgad resegaranti hos Kammarkollegiet vilket gör att ni kan känna er helt trygga med att boka hos oss. Kammarkollegiet är en statlig myndighet som fastställer resegarantier för resebyråer i Sverige. En resegaranti är en betalningsutfästelse från en bank som täcker alla betalningar från kunder. Det innebär att om ni bokar en resa hos oss är ni garanterade pengarna tillbaks om vi vid extrema fall inte kan leverera resan till er. Den här garantin finns inte om ni skulle boka resan själv eller med en utländsk researrangör.

Personlig service

Vi är inte nöjda med vårt jobb förrän ni är nöjda med er resa. Det ska vara enkelt att boka en resa med oss. För oss är god kommunikation en självklarhet och vi svarar inom 48 timmar. Vi skickar den informationen ni vill ha på mejl, men ni kan också slå en signal om ni vill diskutera något. I vissa fall kan vi även ordna ett personligt möte. För oss är varje kund viktig och ni ska självklart känna er helt trygga med oss. Vår service tar inte slut när ni bokat resan utan vi är med hela vägen. Även efter resan är era synpunkter viktiga eftersom vi alltid strävar efter att förbättras. Vår erfarenhet så här långt visar att många som åkt med oss redan planerar sin nästa resa till Tanzania.

Flexibilitet

Vi vet att många som reser tycker det är förvirrande med alltför många val. Därför har vi färdiga safaripaket baserade på de mest populära turerna. Har ni specifika önskemål om hur många dagar ni vill vara borta i de olika parkerna eller om ni vill vara i en viss park under fler dagar så är detta givetvis inga problem. Vi kan forma resan precis efter era preferenser även om vi kan komma med eventuella synpunkter(att besöka 4 parker på 4 dagar är t.ex. ingen höjdare). Vissa vill bo i lodge medan andra tycker det är mer spännande att bo i tält. Ni kan också mixa era boenden om ni vill bo i tält några nätter och lodge några nätter. Vi har avresedagar alla dagar året runt för att ni ska kunna åka precis när det passar er och kunna utnyttja er semester maximalt.


Läs mer